Csillagszórók, fényképek, segítség, fehérbor

Kedves “Diner en Blanc, avagy vacsora fehérben” résztvevők!

Mi már lelkesen készülődünk a saját asztaltársaságainkkal, reméljük lassan te is végzel az utolsó simításokkal is és szombaton vacsorázhatunk fehérben :)

Néhány gondolat még:

Csillagszórók, csillagszórók! – Ha tudsz, hozz csillagszórót, szeretnénk egy nagy közös szikrázó-csillagszórókban-gyönyörködős-pillanatot :)

Fényképezz, fényképezz! – Ha tudsz, készíts szép fényképeket – a rendezvény után szívesen közzétesszük őket, illetve a bátrabbak elindulhatnak majd egy közönségdíjas fotópályázaton is.

Segítség, segítség! – Többen kérdeztétek, hogy hogyan tudtok segíteni. Most leginkább azzal, hogy megnézitek a résztvevők és a bizonytalankodók listáját, és ha szívesen látnátok valakit az asztaltársaságotoknál, rácsörögtök, hogy “helló mi, ha van kedved, még csatlakozhatsz hozzánk”. Kallódó embert nem hagyunk hátra :)

Fehérbor fehérbor :) – Szeretnénk egy üveg meglehetős fehérbort kisorsolni azok között, akik tippelnek, hogy hol lesz a vacsora? A tippedet ezen az oldalon teheted meg. Igen, akkor is bekerül a kalapba a neved, ha nem találod el a helyszínt, úgyhogy már csak a játék öröme miatt is megéri tippelni :)

Sok szeretettel,
A szervezők

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>