Berlin fehérben

Egy jóbarátom – nevezzük Ralfnak – legutóbb, mikor Berlinbe indultam figyelmeztetett, hogy mindenképpen vigyek magammal fehér ruhát, mert kelleni fog egy vacsorához.

A vacsorához, amit évek óta megrendeznek…

Erről vannak képeim:

Meg vannak videóim:

Ez itt a “vonulás”, ahogy Berlin utcáit ellepték a fehérruhás, piknikkosaras és kertibútor-cipelő emberek:

Már a metrón lehetett sejteni, hogy kik tartoznak hozzánk… kik azok, akik tudják, hogy az este különleges lesz, mert együtt leszünk, ünnepelve az életet és hófehérben vacsorázunk valahol a város szívében. Egy fiatal pár utazott székekkel a kezében abban a kocsiban, ahol én, hozzájuk csatlakoztam és velük is beszélgettem és nevettem végig az estét.

Ez az oldal azért jött létre, mert vagyunk páran, akik bízunk abban, hogy Budapesten is megtaláljuk azokat az embereket, akiknek fontos lehet egy ilyen ünnep, egy vacsora fehérben.

2 thoughts on “Berlin fehérben

  1. Sziasztok,

    írtam nektek a FB-on is, mert nagyon tetszik nekem, és még sok ismerősömnek a kezdeményezés. Szívesen mennénk mi is nagyobb társasággal, ha kapunk meghívót.

    Üdv,
    Annamaria

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>